Доброволците на БМЧК в Разград с инициативи за Великден

12:38, 18 апр 17 25 504 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Великденска фондонабирателна кампания организираха доброволци от Българския младежки Червен кръст в Разград, съобщи директорът на организацията Милена Кехайова.
Събрани бяха 297,82 лв. в подкрепа на деца в риск. На импровизирания щанд на червенокръстците на площад "Ларго" в Разград бяха предлагани сладки и солени изкушения и картички, изработени от самите деца. 

 

Желаещите малчугани от града имаха възможността да боядисват яйца или да оцветяват великденски картички заедно със Стилияна, Лъчезара, Джанет, Емили, Мариета, Петя и Ниляй.

В навечерието на Великден доброволците от БМЧК Емили и Джанет се срещнаха с възрастните хора от Дома за стари хора в Разград С пожелания за здраве, успехи и щастливи празници по повод предстоящия християнски празник премина срещата между различните поколения. С радост и интерес бяха посрещнати великденските сладкиши, част от които бяха съхранени като сувенири.

 

В дневния детски център за деца с увреждания в Исперих доброволците на БМЧК проведоха ателие "Веселото яйчице" . Всички заедно – деца и доброволци се забавляваха заедно, пяха великденски песни, боядисаха яйцича и почерпиха дечицата с козунак и сладкиши.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама