4 пострадали при пътни инциденти през почивните дни в Русе

13:10, 18 апр 17 25 276 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Контузия в областта на главата и фрактура на лявата предмишница е получил велосипедист при инцидент на пътя Русе – Николово, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

60-годишният велосипедист А. М. бил в района на Хиподрума и решил да завие наляво по посока старото сметище. Той обаче не видял движещия се направо по пътното платно лек автомобил „Рено Еспейс“ с русенска регистрация, шофирано от М.Й. на 40 г. Така възрастният мъж е бил ударен.

При прегледа в русенската болница е установено, че има контузия в областта на главата и фрактура на лява предмишница. Настанен е за лечение.

На бул. „Цар Освободител“ пък лек автомобил „Дачия Логан“ с русенска регистрация, с шофьор Н.М. на 65 години се сблъскал странично с мотопед, управляван от В.Х. на 91 г.

При произшествието е пострадал възрастният мотоциклетист, като диангозата след прегледа в русенската болница сочи – фрактура на тазобедрена става. Пътният инцидент се изяснява. По случая е образувано дознание.

Неправилно пресичащ пешеходец е бил блъснат в района на Русенския университет. На ул. „Студентска“ лек автомобил „Смарт“, управляван от 46-годишната Е.А., движейки се в посока кръстовището с ул. „Янтра“, блъснал неправилно пресичащия пътното платно пешеходец Л.В. на 57 г.

Мъжът е настанен за лечение в болницата с диагноза мозъчно сътресение и контузия на главата.

Според документираното от пътните полицаи до пътния инцидент се е стигнало, тъй като водачът не е бил внимателен и предпазлив, а пешеходецът е нарушил правилата за пресичане.

На бул. „Христо Ботев“ „Фолксваген Голф“, управляван от В.И., пък блъснал движещия се пред него и намаляващ лек автомобил „Мерцедес“, управляван от К.К.

Пострадал е жена, която е пътувала в „Голф“-а, с контузия на главата. Тя е освободена за домашно лечение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама