„БМВ Х5“ задигнато в Русе

14:06, 18 апр 17 25 443 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В неделя в Първо РУ в Русе е постъпил сигнал за откраднат автомобил, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Според подадената в полицията информация, колата е отнета за времето от 20:00 часа на 15 април до 10:20 часа на следващия ден. Автомобилът с марка „БМВ Х5“ бил паркиран на ул. „Свети Наум“ в Русе. Той е с бял цвят и румънски регистрационни табели, въпреки че собственичката е русенка. Тъжителката е заявила щета на стойност за 22 000 лв.

По случая е образувано досъдебно производство. Колата се издирва от полицията.

Служителите на Първо РУ разследват и кражба от автомобил. В полицията е заявено, че посегателството е извършено на 16 срещу 17 април на ул. „Стефан Стамболов“. Чрез използване на подбран или подправен ключ е проникнато в паркиран лек автомобил с марка „Волво“, откъдето е била извършена кражба на CD – устройство и чантичка, в която е имало документи, пари и други вещи. На местопроизшествието е извършен оглед и по случая е образувано досъдебно производство.

На 15 април в РУ-Две могили пък е получен сигнал за нанесени щети по лек автомобил в Кошов. Според стопанина на превозното средство това е станало за времето от 20:00 ч. на 14 април до 09:30 часа на следващия ден. При огледа на място е установено счупване на задно обзорно стъкло, а също нарушена боя и лаково покритие на заден капак на автомобила с марка „Шевролет“.

Според тъжителя му е била нанесена щета на стойност за около 300 лв. По случая е образувано досъдебно производство. Разследва се от служители на РУ – Две могили.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама