Нова телевизия излезе с официална позиция за напускането на Васил Иванов

15:40, 18 апр 17 25 346 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Нова телевизия излезе с официална позиция относно напускането на разследващия журналист Васил Иванов, който по-рано днес във Facebook обяви, че  напуска медията заради "системно упражняване на цензура в работата му".

Ръководството на медията припомня успехите на обособения екип от разследващи журналисти, който работи в медията и потвърждават доверието в Дарина Сарелска. От телевизията благодарят на Васил Иванов и му пожелават успех в бъдещите му начинания.

В съобщението се посочват и някои от журналистическите материали, разобличаващи злоупотреби във всички сфери и нива на публичния живот, като например финансирането на автобусните спирки в София, обществени поръчки в Агенцията за бежанците, финансирането на предизборната кампания на Румен Радев, ефективността на системата за неотложна помощ в София и др. 

"NOVA се гордее с всички тези постижения, както и с работата на своя водещ новинарски екип, ръководен от Дарина Сарелска, чийто професионализъм и опит допринасят за успеха и авторитета на медията. NOVA има пълно доверие в редакционната политика, следвана от разследващите журналисти, под ръководството на мениджмънта на отдел "Новини и актуални предавания"", се казва още в съобщението.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама