Лекарят на Люси Иларионов е в София, за да помогне на хора с наднормено тегло

15:41, 17 май 17 25 437 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Проф. д-р Гьокхан Яджъ, който оперира режисьорът Люси Иларионов пристигна в България за среща с пациенти на 19 май. Само за последните две години турският медик има над 400 пациенти с наднормено тегло, а всички - 100%, които са оперирани свалили излишните килограми. Той е в България, за да помогне на пациенти, които се нуждаят от хирургическо лечение на излишните килограми. Консултациите със специалиста с над 25-годишен опит са безплатни и ще се проведат на 19 май в централния офис на болница Гювен Анкара в София. Записването е предварително на телефон 0890187777 или 0893097777.

Професорът е завършил Военномедицински факултет Гюлхане. Бил е научен сътрудник в Университет Мадисон, Уисконсин, САЩ - Отделение по трансплантация. През 2005 г. е обявен за почетен член на престижния университет. През 2010-а завършва курс по роботизирана хирургия Да Винчи, Страсбург - Франция, Програма за бариатрична и метаболитна хирургия. Яджъ специализира и в Медицински център АСАН, Южна Корея по Програма за Трансплантация на черен дроб жив донор.

Преди година лекарят, който е специалист и по обща и онкологична хирургия, трансплантации на органи и бариатрична хирургия оперира известния ни режисьор Люси Иларионов. Българинът години наред се бореше с наднорменото си тегло и успя да се справи след намесата на турския специалист.

Бариатрична и метаболитна хирургия е най-ефективния вариант за лечение на затлъстяване. Лечението чрез хирургическа интервенция решава проблема с метаболитните смущения, осигурява трайно намаляване на теглото, елиминира съпътстващите заболявания, намалява свързаната със затлъстяването смъртност и предотвратява влошаващите качеството на живот проблеми. Хирургическото лечение елиминира възникнали вторични заболявания като  Диабет тип 2, хипертония, остеопороза и ставни заболявания, сънна апнея.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама