Две 12-годишни момчета и жена пострадаха при катастрофа в Русе

12:10, 19 май 17 25 393 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Две момчета на 12 години и 54-годишна жена са пострадали при катастрофа в Русе. Поредният пътен инцидент в града е станал вчера следобед. Жената е настанена в болницата. На 18 май в 17:47 часа на тел 112 е постъпил сигнал за ПТП с пострадали хора в Русе на кръстовището на ул. Плиска и ул. Яребична, съобщават от Областната дирекция на МВР. 

Изпратените на място пътни полицаи са установили, че лек автомобил «Тойота», управляван от 43-годишната Т.Г. и лек автомобил «Волво» с водач 44-годишната В.М. са се сблъскали при нормална работа на светофарната уредба на кръстовището. При катастрофата е пострадала 54-годишна пешеходка, намираща се на тротоара. 

След преглед се установява, че тя е получила фрактура на ребро и лява бедрена кост. Настанена е в УМБАЛ. Пострадали са и двама пътници- две момчета на 12-годишна възраст, които са били в тойотата, те са с леки травми. Произшествието е документирано от екип на Пътна полиция – Русе и по случая е образувано досъдебно производство. Причините за катастрофата се изясняват.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама