Поздрав на инж. Добромир Добрев към горнооряховчани по повод празника на града - 29 май

08:57, 29 май 17 25 508 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Уважаеми жители и гости на Горна Оряховица,

 На 29 май Горна Оряховица празнува своя ден в летоброенето на настоящето си. Като горнооряховчани имаме основателен повод да си спомним за историческите личности и върхове, за традициите и обичаите на нашия град, както и да си дадем сметка, че завещаното от предците ни наследство е повод за гордост и признание. Наш дълг е да пазим заветите на старите горнооряховчани и да ги предадем на поколенията след нас. Така, съхранили уникалния силен дух и богати традиции на нашето родно място, ще вървим напред и ще се радваме на бъдещите успехи.

Всеки ден с делата си ние променяме облика на Горна Оряховица. Това е израз на висока отговорност пред предизвикателството всички заедно да се грижим за новите придобивки, да им се наслаждаваме, но и да ги опазим.

Благодаря на всички, които обичат Горна Оряховица и с делата си градят доброто име и авторитета на нашия град. На младите хора пожелавам да съхранят своите енергия, устрем напред, креативност и идейност, за да бъдат достойни наследници за родовете си. Нека в празничния ден да си подадем ръце, както сме заедно и в делника. Нека продължим да работим сплотени, да споделяме трудностите и удовлетворението от успехите! Да носим винаги в сърцата си Горна Оряховица!

 Честит празник!

 Инж. Добромир Добрев

Кмет на Община Горна Оряховица

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама