Байерн примамва Алексис Санчес с 350 000 паунда седмично

10:33, 09 юни 17 / Спорт 25 316 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ръководството на германския шампион Байерн Мюнхен не се е отказало от желанието си да привлече нападателя на Арсенал Алексис Санчес. Според информации на британския „Мирър”, баварците са готови да предложат на чилийския национал заплата в размер на 350 000 паунда седмично. По този начин той ще се превърне и в най-скъпоплатения играч на „Алианц Арена”, изпреварвайки дори головата машина Роберт Левандовски (300 000 паунда). Предаде БГНЕС.

Санчес има договор с Арсенал за още една година, като все още не е ясно дали той ще го удължи. В момента 28-годишният нападател е с националния отбор на Чили, с който ще участва на Купата на Конфедерациите в Русия.

Попитан относно своето бъдеще, Алексис сподели: „Засега съм оставил всичко в ръцете на моя агент и съм концентриран изцяло върху турнира в Русия, където се надявам да се представим добре. Истината е, че мениджърът ми ще разгледа ситуацията и ще обсъди с клуба коя е най-добрата възможност за мен. Искам доста неща, но за момента съм концентриран единствено с изявите ми за националния отбор”, допълни още чилийският футболист.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама