Деветокласник от столичното 81 СОУ наби учителка

12:08, 09 юни 17 25 650 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Деветокласник удари учителка в столичното 81 СОУ Виктор Юго в жк Младост. това е поредният случай на насилие над учители в българско училище. Тийнейджърът не за първи път влиза в часове на по-малките ученици и упражнява насилие, коментираха пред topnovini.bg от МВР. Инцидентът станал вчера, а днес вече полицаи от Седмо РПУ в София поеха случая. те работят по изясняването на всички факти и обстоятелства, около инцидента. Директорката на 81 СОУ обаче отказва всякакъв коментар. "Не може да разговаря, защото е в час", бе отговорът на тейни колежки. След час пък от училището обясниха, че записвала първокласници.

Деветокласникът нападнал с юмруци учителка на седмокласници. Той нахлул в часа по английски и прекъснал учебните занятия. Въпреки молбата на преподавателя, момчето отказало да напусне. Учителката решила да извика на помощ директора, но преди да успее да излезе от стаята, била нападната от тийнейджъра. Той  я ударил няколко пъти в ребрата. Веднага след това избягал. Той бил с качулка на главата, но въпреки това е бил разпознат на записите от охранителните камери. Предстои Педагогическият съвет да реши дали той да бъде изключен от училището.

Сигналът за инцидента в столичното училище е бил получен към  12.30 часа в Седмо РПУ.  По първоначални данни към 10.00 часа ученик от по-горен клас  е влязъл в стая на седмокласници, ударил учителката и избягал. За изясняване на обстоятелствата около упражнената агресия на място са били насочени полицейски екипи. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама