Депутати от БСП внесоха сигнал в прокуратурата за „сериозни нарушения“ за оградата

15:22, 09 юни 17 / Политика 25 334 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Внасяме сигнал в прокуратурата, с копие към ДАНС за сериозни нарушения, свързани с проектирането и изграждането на инженерно-възпрепятстващото съоръжение по българо-турската граница - това, което всички наричаме ограда. Това заяви народният представител от „БСП за България“ Елена Йончева преди да внесе сигнала, предаде БГНЕС.

Сигналът до главния прокурор с копие до председателя на ДАНС е от народни представители на ПГ на БСП за България.

“Това са факти за сериозни нарушения, факти, които доказват, че има сериозно разминаване между това, което е проектирано от МВР като инженерно-възпрепятстващо съоръжение и това, което е построено”, каза Йончева.

На въпрос как ще коментира казаното от Валери Симеонов, че като се коментира кои камери работят и кои не, на практика се увеличава мигрантския поток, защото се назовават уязвимите места, Йончева обясни, че за тези места се говори отдавна, още от миналия парламент. „Говори се и по медиите, но не се взимат абсолютно никакви мерки от компетентните органи”, каза тя и обясни, че въпросните камери не са работили повече от 2 години и половина. „Крайно време е да се вземат сериозни мерки”, призова тя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама