НАП раздава поощрителни награди в „Play за награди“

16:05, 09 юни 17 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

НАП раздава поощрителни награди на участници в играта „Play за награди“, две от тях - портативно зарядно за телефон, спечелиха Васил Костов и Пламен Маринчев от Пловдив. Васко, макар и петокласник, се интересува живо от финанси. Неговата любознателност и страст в тази посока го насочват към образователната кампания на НАП „Влез в час с данъците“, като я намира за увлекателна и много полезна. От участието си в второто издание на играта – лотария с касови бележки за ученици, има късмета да е сред първите печеливши с награда таблет.

Като използва стария си профил, той се старае да влиза на страницата www.vlezvchas.bg всеки ден и да отговаря на данъчния въпрос за деня, а всеки понеделник очаква да види името си сред победителите за предходната седмица.

Втората поощрителна награда от „Play за награди“ взе единадесетокласникът от ЕГ „Пловдив“ Пламен Маринчев, който наред със страстта си по информационните системи, отделя време и да бъде в час с данъците. Съжали, че натовареността му около завършването на учебната година, ще попречи да участва активно в куиза.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама