Тереза Тодорова с участие в престижен гала концерт в Ню Йорк

09:53, 20 юни 17 25 547 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 15.06.2017 г., в Карнеги Хол в Ню Йорк се състоя Гала концерт за 10-годишнината от провеждането на конкурса „Американ протеже“. Талантливата Тереза Тодорова беше поканена от организаторите да участва в този концерт, след като преди това два пъти печели награди - веднъж, като инструменталист в категория пиано и втори път, като вокалист в категория поп и джаз пеене. Информация за участието на талантливата русенка съобщава Община Русе.

В юбилейния концерт са взели участие общо 41 изпълнители от цял свят /Китай, Канада, Америка, Англия, Мексико, Тайланд, Филипини, Италия, Сингапур/, като повечето от участниците учат в едни от най-престижните музикални колежи и университети. Това са инструменталисти и вокалисти, които са получили награди през 2016 година. Тереза е била най-малка сред вокалистите.

Младата изпълнителка излезе на сцената заедно със своята преподавателка по пиано - Мая Тодорова, която й акомпанира  на пианото в изпълнението на песента „Алелуя“ от Ленърд Коен, пленявайки залата.

След концерта всеки изпълнител е получил грамота и плакет, както и лично поздравление от Стивън Йонов, директор на „Американ протеже“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама