Трета награда завоюва русенка на Международен детски фестивал

14:03, 20 юни 17 25 359 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Осем-годишната Стефания Горнячка от Вокално студио за поп и джаз "Икономов" при ВЧ "Зора", с ръководител Вили Икономов, бе наградена на с трета награда от ХVІІI Международен детски фестивал „Слънце, радост, красота" - Несебър. Информация за участието на младия талант съобщават от Община Русе.

Фестивалната програма, награждаването и гала-концертът са се състояли на открита сцена в "Амфитеатър"-Несебър на 19 юни.

Стефания е участвала във Фестивала в Категория "Музика", раздел "Забавна и естрадна песен" в младша възрастовата група за родените от 2009 г. до 2007 г. вкл. Тази награда е първата, която малката солистка печели от музикалната сцена.

На 23 и 24 юни, Стефи, заедно с още звездни изпълнители от школата на Вили Икономов, заминават за Златни пясъци, където ще участват в Международния поп-рок конкурс „Малки звездички“, който се организира от Община Варна, КК „Златни пясъци“, Международна детска организация „Съзвездие“ от Санкт Петербург, Русия и Туристическа агенция „Темпо“ – Варна.

Фестивалът се провежда под патронажа на кмета на град Несебър Николай Димитров. Организатори са Общински детски комплекс-Несебър, Община Несебър и Националният дворец на децата-София.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама