Бургазлии станаха вицешампиони на „Писта Русе 2017“

14:29, 20 юни 17 25 454 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Състезателите на бургаския автомобилен спортен клуб „Елена Тийм“ в лицето на Стоян Апостолов и Александър Димитров са грабнали купата за второто място в отборното класиране на втория кръг от националния рали шампионат по автомобилизъм "Писта Русе 2017". Това съобщиха от Община Бургас.

Стоян Апостолов с хонда "Сивик" се е класирал на второ място в серия "Туринг" по време на надпреварата, провела се на пътен възел "Христо Ботев" през изминалия уикенд. Ветеранът на българския автомобилен спорт, който на това трасе кара с изключително подготвен автомобил, е направил втората най-бърза обиколка.

Следващото състезание ще е през септември във Велико Търново. Почивка за Стоян Апостолов не се очертава. В паузата между пистовия шампионат той ще участва във втория кръг от националния рали шампионат „Рали Троя 2017“, което е и кръг от Европейския и Балкански рали трофей. Надпреварата ще се проведе от 30 юни до 2 юли в Турция. Рали "Троя" ще бъде в района на Чанаккале - до проливите Дарданели, а дължината на специалните етапи е 154.30 км.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама