Гледат мерките на нападателите от Асеновград

11:33, 30 юни 17 25 291 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В условията на полицейска блокада Районен съд-Асеновград бяха докарани деветима задържани за нападението над деца гребци. Всички те са с маски на лицето, а обяснението е, че в затвора в Пловдив има епидемия от морбили, предаде БГНЕС.

Задържаните, някои от които с по две обвинения, са Емрал Рамадан, Костадин Мечев, Абдарман Абдарманов, Стефан Димитров, Исмет Лютви, Яшар Сами, Ангел Михайлов, Васил Иванов и Славчо Михайлов. Сред обвинените има баща и син.

Някои от обвиняемите имат служебни защитници, но други са наели топадвокатите на Пловдив Красимир Елдъров и Йордан Дабчев. Пред Съдебната палата има близки на някои от задържаните.

Адвокат Елдъров каза, че по негова информация тази сутрин полицията е посетила близките на неговите трима подзащитни с предупреждение да не идват в залата. Той поиска от съда да даде такова разрешение. И съдът се произнесе по това – един представител от семейство да бъде допуснат. Един от подзащитните на адвокат Елдъров е с малка рана на главата. Кога точно е получена ще стане ясно при даване на ход на делото.

Адвокатите поискаха време да се запознаят с материалите. Началото на заседанието е от 13.00 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама