Мъж загина като се заби в електрически стълб

12:11, 30 юни 17 25 337 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

54-годишен мъж загина в района на бул „Цариградско шосе“ и „Драган Цанков“ тази нощ. В късните часове на нощта мъжът, който е шофирал на прав участък, буквално се е забил в електрически стълб със собствения си автомобил, съобщиха за Топновини от Пресцентъра на МВР.

Предвид късния час няма свидетели на катастрофата. Причините за зверския сблъсък все още се изясняват. Няма информация и дали шофьорът е употребил алкохол.

Само за едно денонощие и при сухи пътища са станали 138 произшествия в столицата, информират още от полицията. Четири от тях са тежки, ранените са четирима души, а един е загинал.

За изминалите 24 часа в страната има 23 произшествия, 26 са ранените, един е загинал и един е с опасност за живота.

Ден преди да изтече месеца катастрофите в България вече наброяват 589, загиналите са 59, ранените 743, с опасност за живота са 42.

От началото на годината черната статистика показва, че гонките по пътищата не свършват и вече произшествията са набъбнали на 2932, ранените са 3628, а загиналите 282.

Започналият летен сезон дори и при сухите пътища носи огромни рискове от засилен трафик и от МВР съветват стриктно да се спазват знаците, да не се сяда зад волана след употреба на алкохол.

По пътищата вече няма да има и табели, предупреждаващи за радар. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама