Михов: Насилието в Асеновград е заради 30-годишна политика на държавата на търпимост към беззаконието

12:22, 30 юни 17 25 243 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Циганите от квартал „Лозенец“ от Асеновград са поредните, които показаха ясно, че живеят в паралелна държава и че нямат страх от закона. Това каза депутатът от „Обединени патриоти“ Милен Михов в декларация от името на група, предаде БГНЕС.

„Последните дни ескалира напрежение в Асеновград, провокирано от безчинството на самозабравила се група цигани, които арогантно и с особена дързост, според обвинението на прокуратурата нападнаха български деца, спортуващи в язовира в Асеновград“, заяви Михов.

„Ако случилото се край язовира е ужасяващ инцидент, то последвалото сбиване пред болницата в града, където озверяла тълпа от 150 цигани се разправя с вече пострадалите деца, родители им, показа безнаказаност“, смята той.

„Циганите от квартал „Лозенец“ в Асеновград са поредните, които показаха ясно, че живеят в паралелна държава, че нямат страх от закона и, че за тях важат единствено правилата на техния племенен род. Тази нагла проява на насилие е вследствие на почти 30-годишна политика на държавата на търпимост към беззаконието и даване на безгранични права на тази етническа група, без да бъдат вменявани задължения“, посочи Милен Михов.

„Кой е в основата на това-една псевдо либерална политическа формация, която уж се бори за права за свободи. Същите, в чиито джобове потекоха милиони левове на всякакви грантови схеми, не усвоиха успешно стотици милиони за ромското включване, а като наследство от действията си оставиха стотици гета като язва за България. Оставиха неграмотно и оскотяло население, чиято вярност при гласоподаването им струва дребни пари по време на избори“, каза още той. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама