Путин още не е гледал фирма на Стоун за себе си

14:20, 30 юни 17 / Свят 25 376 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Руският президент Владимир Путин още не гледал целия филм на Оливър Стоун, включващ многочасовите интервюта с него и излъчен в 4 части по американската телевизия "Шоутайм" (Showtime) и на руската телевизия Първи канал, предаде БГНЕС.

Това заяви пред журналисти президентският говорител Дмитрий Песков. „Доколкото ми е известно, от началото до края не (не е гледал филма), засега няма време“, каза Песков. По думите му президентът е видял само „някакви фрагменти“ от филма. „Ние му подготвихме това на диск, може би по време на някой от предстоящите поети ще има възможност да види“, добави говорителят.

По-рано Песков отбелязваше, че Путин не е прочел нито една книга, написана за него, и рядко гледа филми, посветени на него. Това впрочем заявяваше и самият Путин. На среща с педагози на 21 юни Путин разкри, че филмът за него на Оливър Стоун се е създавал буквално „в крачка“ и често му се е случвало да прави коментари „в движение“. „Реално аз не помня, какво съм говорил (в някои от интервютата на Стоун)“, призна държавният глава. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама