Нов канал достига до геймърите у нас

10:59, 06 ное 17 / Любопитно 25 529 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Развлекателният канал Gametoon HD вече е достъпен и за потребителите на българския телекомуникационен оператор Networx. Компанията вече е част от нарастващия брой телевизионни оператори, залагащи на канала, сред които е и Булсатком.
Gametoon HD е разпознаваем сред младите хора интерактивен канал, изцяло насочен към игрите и електронните спортове. Платформата предоставя на зрителите си уникалната възможност да се състезават с останалите, като играят на мобилните си устройства и споделят резултатите си в ефир. Като допълнение се представят и ревюта на множество популярни игри, турнири, стриймове, както и информация за най-доброто от интернет пространството. Gametoon HD се радва на широка популярност у нас, като каналът вече е достъпен за още повече хора благодарение на партньорството с Networx.
„Като част от електронните спортове, турнирите за видео игри, в които участват професионални играчи, са новата световна мода, завладяла младите. По тази причина сме изключително радостни и развълнувани да добавим канала Gametoon HD към нашата линия“, заяви Мартин Драганов, търговски директор на Networx.
Networx е създадена през 2000 г. от група студенти от Русенския университет „Ангел Кънчев“. С изключително динамично развитие и иновации, към днешна дата компанията е национален телеком, като изградените мрежи покриват хиляди домакинства.
Освен Gametoon HD, абонатите на оператора могат да се наслаждават и на редица други филмови и тематични канали на SPI International – FilmBox Extra HD, FilmBox Plus HD, FilmBox Art House, FightBox HD, Fast & FunBox HD, DocuBox HD, FashionBox HD, 360 TuneBox HD и два канала за възрастни – Erox HD и Eroxxx HD. Всички те, заедно с новото попълнение, са част от Премиум пакета, предлаган от Networx.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама