Мадона ще построи 4 училища в Африка през 2018

19:20, 04 яну 18 / Любопитно 25 389 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

59-годишната певица сподели в Инстаграм плановете си за 2018-та година да донесе обучение на хиляди малавийски деца.

Благотворителността на Мадона за Малави, Южна Африка ще се съчетае с изграждането на още четири училища в района, като общият им брой ще достигне 14.

Мадона също призова нейните последователи да "бъдат промяната, която те искат да видят в света", като днес тя публикува очарователна снимка с група малавийски деца.

Тя написа: "Да започнем от 2018г. на прав път!! Предизвиках всички вас да се изправите, да се съберете и да бъдете ПРОМЯНАТА, която искате да видите в света!! Тази година ще започнем с изграждането на 4 чисто нови училища в Малави с @RaisingMalawi и @buildOn!! Ще бъдат общо 14 училища, които ще помогнат на хиляди деца да получат образованието, което толкова заслужават! Сега е времето! Присъединете се към #revolutionoflove! #RaisingMalawi #knowlege #power # educationchildren #life #love (sic) "

Певицата  осинови децата си Дейвид, Мерси и петгодишните близнаци Стели и Естере от африканската страна, която тя посещава от 2006г. насам, когато за пръв път организира благотворителната си дейност, имаща за цел да помогне за здравната и образователната система в района.

Говорейки за нейните мисли за благотворителната си работа, тя каза: "Аз съм луда. За какво правя всичко това? И то се случва. Построява се, открива се и работи добре. И в резултат на това, животите на децата се спасяват и се развиват в правилната посока. Това е най-важно за мен!”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама