Млада жена се удави след тормоз, че няма деца

14:45, 02 фев 18 25 519 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

36-годишна жена от Момчилград се удави, след тормоз, че няма деца. Трупът й беше открит преди няколко дни на плажа "Виста маре" край Бургас

Севгюл В. изчезнала на 22-ри януари, а ден по-късно двама бургазлии, разхождали кучетата си по плажа, намериха тялото на жена, изхвърлено от морето в района на парк "Росенец".

От полицията в Бургас тогава съобщиха, че по тялото не са установени данни за насилствена смърт и се касае за самоубийство. Никой обаче не потърсил трупа на жената, затова криминалистите решили, че починалата е бежанка. Жената била облечена с хубави дрехи, имала и пръстен на ръката.

Същевременно обаче съпругът на изчезналата потърсил съдействие от полицията в Кърджали и тя била обявена първоначално за местно, а след това и за общодържавно издирване.

След въвеждането на данните в информационния масив, от дирекцията в Бургас се свързват със семейството. Съпругът извършил разпознаване на тялото.

Жената е била омъжена от 10 години, но е нямала деца. „Вероятно семейството на съпруга й, при което живееше, я обвиняваше за това. Преди да отиде на работа сутрин, тя доеше кравите. След като се върне от работа я товареха с още задачи. По-малката й сестра роди преди два месеца. Живяла е в тормоз заради това, че няма дете”, разказаха близки на загиналата.

По думите им, Севгюл е ходила и друг път в Бургас, заедно със съпруга си. Местността, където е открита, й била позната.

Това не бил първия случай, в който младата жена напускала дома си, след което отново се връщала.

„Не е имала подкрепа от никого, работила е като роб. Избрала е Бургас, за да сложи край на живота си, вероятно защото не е искала да я открият”, допъл
ват нейни познати.

Тя е родом от момчилградско село, където понастоящем живеят родителите й. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама