Деси Банова със собствена рубрика от днес

07:40, 16 фев 18 / Любопитно 25 496 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От днес бившата водеща на прогнозата за времето по NOVA Деси Банова започва собствена рубрика в сутрешното предаване на телевизията. Рубриката ще се казва "Истории на успеха" и ще се стреми да представя съдбите на успешни българи.

Целта й ще е да покаже, че и в страната има успели хора, които са се реализирали и са постигнали много в своята сфера на дейност. Предаването ще бъде ежеседмично и ще се излъчва всеки петък.

Банова каза, че вече е имала възможност да се запознае с някои от участниците в предаването, които са били извън България, почерпили са опит и са се завърнали с мотива да успеят тук, а не другаде. Тя допълни, че ако повече млади хора се решат да се завърнат, страната ще стане едно по-добро място.

Първият гост в рубриката ще бъде Александър Рангелов. Той е на 33 години и е носител на награда за иновации, връчена му лично от собственика на SpaceX и Tesla Илън Мъск. Неговата семейна компания изнася захранващи системи на седем континента.

През януари месец тази година Банова съобщи, че се отказва от прогнозата за времето след почти 20 години на екрана, което я правеше синоптичката с на-дълъг стаж в ефира на NOVA. Тогава от медията потвърдиха, че тя остава част от екипа им и че обмисля да започне собствено предаване.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама