Два камиона се завъртяха, препречиха магистрала „Тракия“

00:39, 28 фев 18 25 459 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Два камиона са се завъртели на магистрала „Тракия“ в района на 57-ми км, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов, предаде "Дарик".
 
Преминаването през участъка е разрешено само за леки коли и само в аварийната лента, другите са препречени от авариралите товарни автомобили.
 
Сигналът за произшествието е получен късно тази вечер. На мястото са изпратени екипи на КАТ и на Областното пътно управление. Отстраняването на катастрофиралите камиони обаче тепърва започва, така че скоростните платна остават неизползваеми.
 
От полицията призовават водачите да пътуват внимателно през участъка и да изпълняват указанията на униформените служители, които регулират движението.

Ограничено е движението на товарни автомобили над 12 тона по път I-1 Ботевград-Видин в посока Видин, поради технически затруднения на ГКПП „Дунав мост 2“; по път I-6 Кюстендил - ГКПП "Гюешево" поради снегонявявания; в посока Перник в участъка км - 8 - км 10 на автомагистрала "Люлин" поради обилен снеговалеж и снегонавявания, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама