Изпитание за комбиниране на продукти и челни сблъсъци в Hell’s Kitchen (СНИМКИ)

16:40, 07 мар 18 / Любопитно 25 537 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази вечер в Hell’s Kitchen България ще бъдат поставени на тест уменията на участниците да разпознават продукти, както и способността им да ги комбинират в съвършени ястия. Победителите от предизвикателството ще получат парти, а загубилите ще ги очакват 50 кг. люти чушки за обработка. 

Вечерната резервация отново ще постави двата отбора пред изпитание, а в женския отбор ще възникнат тежки сблъсъци. Разпознаването на продукти и умението за комбиниране в различни ястия са сред най-важните качества, които един готвач трябва да притежава. Именно това ще е и предизвикателството, което шеф Ангелов ще постави на двата отбора. Всеки от тях ще хвърли зар, от който ще получи буква и ще трябва веднага да назове продукт, който започва с тази буква. 

Накрая двата отбора ще трябва да подготвят перфектни чинии от продуктите, които сами са изброили. Победителите от това предизвикателство ще получат възможност да прекарат незабравима вечер в известно столично заведение и да се веселят като един отбор, а загубилите ще ги очаква обработка на 50 кг. много люти чушки.

Вечерната резервация ще започне колебливо и за двата отбора, но единият от тях ще успее да се отърси от стреса и да заработи като мечтания екип. В женския отбор отново ще се прокара нотката на неразбирателството и две от дамите в него ще влязат в челен сблъсък една с друга.

Дали това ще повлияе на представянето им по време на вечерната резервация, кой ще бъде загубилият отбор и кой ще се изправи срещу първия номиниран тази седмица Марко в кулинарен двубой утре, ще разберем тази вечер по NOVA.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама