Наталия и Калин - в дилема между емиграцията и бъдещето в "Свети Кирил"

16:00, 12 мар 18 / Любопитно 25 410 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бъдещето на лекарите в България, експерименталното лечение и цената на успеха ще бъдат в центъра на новите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“, които зрителите ще видят тази седмица в 20:00 чasa по Нова телевизия.

Н
аталия и Калин ще се изправят пред големия въпрос – дали да продължат кариерата си в болницата или да заминат за Канада. Решението ще предизвика пореден сблъсък между двамата и няма да остави безучастни близките хора около тях.

Междувременно
Тони и Марио ще предприемат действия, които ще ги поставят в „критичната точка“ на медицината и закона. „Братята ще опитат да помогнат на Мона с метадонова терапия – този метод е използван в някои държави при третиране на онкологични заболявания. Темата за експерименталните лечения и сблъсъкът с установените правила в традиционната медицина е изключително голяма. В предстоящите епизоди ще разберем какви са мотивите на Ковачеви да предприемат тази стъпки и как това ще се възприеме от колегите им“, коментират сценаристите на сериала.

Д-р Стилянова ще влезе в сериозен разговор с Фотев в опит да оглави АГ отделението на „Св. Кирил“. Бизнесменът ще отправи неочаквано предложение, което ще изненада Галя, поставяйки под въпрос не само професионалните, но и личните й позиции.  

Д-р Генадиев и д-р Марио Ковачев ще застанат от двете страни на операционната маса по време на лапароскопска демонстарция, която Калин ще извърши. Операцията ще започне с противоречие в екипа. А как ли ще завърши?

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама