Звезден рожденик: Крис Браун

14:47, 05 май 18 / Свят 25 449 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Крис Браун е роден на 5 май 1989-та година в малък град в щата Вирджиния. Още в ранна детска възраст започва да пее и танцува,и сочи Майкъл Джексън, Стиви Уондър, Анита Бейкър и Арета Франклин, като негово вдъхновение.

Той обгръща с емоциите и чувствата си всяка една част от текста на песните си, по малко – страст, чувство за развлечение и самоувереност, винаги в подходящия момент. Браун изучава многото различни страни на живота и любовта като младо момче. Той го прави, без да показва прекалена инфантилност или липса на цензура. Останалото, както казват, е история.

Крис Браун навлиза в музикалната индустрия като преизпълнен с талант млад вокалист, всестранно развит текстописец, изключителен танцьор и обещаващ млад бизнесмен, който е добре запознат със заплетеността на звукозаписната индустрия.

Музиката на Крис Браун доста ясно показва, че той използва част от творческите мотиви и креативност на предшествениците си, но определено е успял да създаде свой уникален стил, който му отрежда собствено място в музикалната сцена.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама