Сестрата на Меган Маркъл в болница, катастрофира

14:55, 17 май 18 / Свят 25 732 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дни преди сватбата в семейството на Меган Маркъл се случват само злополуки. След като бащата на бъдещата булка на принц Хари претърпя инфаркт, сега и полусестра ѝ – Саманта Грант, беше хоспитализирана.

Тя попаднала в автомобилна катастрофа, след като се опитвала да се спаси от преследващи я папараци, пише OK Magazine.

Инцидентът се случил във Флорида на едното платно на автомагистрала. Преследващи фотографи се опитали да приближат Саманта, за да направят по-качествена снимка на нея и приятеля ѝ, който управлявал автомобила.

Мъжът се опитал да избяга от репортера, но се блъснал в бетонен стълб. Саманта ударила глава в стъклото и наранила крака си, а приятелят ѝ веднага я закарал в болница.

В същото време стана ясно, че сърдечната операция на Томас Маркъл, бащата на Меган Маркъл, е преминала успешно. Операцията стана причина 73-годишният Маркъл да не може да присъства на сватбата на дъщеря си и принц Хари в събота.

Лекарите са поставили три стента в кръвоносните съдове на бащата на Меган.

"Чувствам се добре", увери Томас Маркъл. "Възстановяването ще отнеме много време. Ще остана още няколко дни в болница. Забранено ми е да се вълнувам", добави той.

Сватбата на Меган ще се състои на 19-ти май. Церемонията събира представители на кралското семейство, звездни приятели на двойката и предани фенове, които ще следят случващото се от телевизионния екран.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама