Представиха смарт огледало за красота (СНИМКИ)

18:30, 02 юни 18 / Любопитно 25 389 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Козметичният лидер L'Oreal представи ексклузивно умно огледало по време на изложението Viva Technology 2018 в Париж. Иновативното смарт огледало дава възможност на потребителите виртуално да видят как ще изглеждат с определен грим и дали ще отива на тоалета им.  Тази прототипна технология е разработена специално за изложението.

Друга технологична иновация в красотата, която френският козметичен гигант демонстрира по време Viva Technology Paris 2018 (24-26 май) е най-новата AR технология. Тя позволява на клиентите да проведат онлайн консултация на живо с професионален гримьор, който стъпка по стъпка ще им покаже как да се гримират правилно според чертите на лицето и кожата. Потребителите ще могат виртуално да тестват персонализираните съвети за грим, както и да пазаруват продукти онлайн.

В Париж френската компания показа и редица други нови технологии, демонстрирайки твърдото си убеждение, че  цифровите технологии ще бъдат неизменна част от бъдещото развитие на индустрията за красотата, като предлагат все по-добро виртуално потребителско преживяване.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама