Над 3000 пловдивчани пяха с Графа на Античния театър

10:42, 02 юни 18 / Култура 25 467 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В последната вечер на май фенове препълниха Античния театър, за да видят първи новото музикално шоу на Влади Ампов - Графа. Над 3000 почитатели пяха, танцуваха през двата часа, изпълнени с красива музика, безкомпромисни визуални решения, емоция и любов.

Любими хитове и нови парчета на един от най-успешните изпълнители в страната озвучаваха Стария град в Пловдив. Звукът беше брилянтен, а Графа и музикантите раздаваха всяка част от себе си на публиката, която им се отплащаше с цялата си любов и възхищение.

Един от най-въздействащите моменти в напълно разпродадения концерт беше акустичната част, в която Графа и рояла му накараха всички да притаят дъх и да се наслаждават на магията на изпълненията му. Неочаквани и вълнуващи за публиката бяха срещите със специалните гости в спектакъла.

Първи се появи Искрата, с който Графа изпя в дует актуалния сингъл "Неочакван обрат". Стефан Вълдобрев изненадващо, но точно на място, се включи в акустичното изпълнение на песента "Изкуствен елемент". Всеобщ танц разтърси Античния театър, когато Графа и македонският рапър Слаткаристика изпяха "Квартални джентълмени".

Споменът за концерта на Графа в Античният театър дълго няма да избледнее, а феновете ще имат шанса да гледат Графа на 4 юни в Летния театър - Бургас, 5 юни - Летен театър - Варна, а в столицата София датите са две - 27 и 28 ноември в Зала 1 на НДК. Билети за спектаклите все още са налични в мрежата на eventim.bg и билетните центрове в градовете.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама