Том Круз снима продължение на „Топ Гън“

17:20, 04 юни 18 / Култура 25 459 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорът Том Круз се връща на борда на любимия си самолет F/A-18 Hornet, който през 1986 г. го изстреля на върха на Холивуд.

Той обяви в личния си профил новото начинание, като качи актуална своя снимка, на която се вижда как гледа към машината и надпис, който минава през кадъра „Почувствай нуждата“.

Продължението, което ще носи името „Топ Гън: Маверик“, ще се развива 30 години след първия филм. Маверик се е превърнал от лейтенант в капитан, или поне така показват новие нашивки на униформата му. А Военноморските сили на САЩ отново дават достъп на филмовия екип до една от своите бази за снимките на продължението. Тя се намира в Коронадо, Калифорния.

Говорителят на Пентагона Дейна Уайт коментира, че все още не е прочела сценария на филма, но ще се работи "много близо" със създателите му, за да се гарантира, че американските авиатори ще бъдат представени по един "реалистичен начин".

Том Круз и продуцентите от Paramount Pictures са избрали да направят премиерата на втората част на „Топ Гън“ на 12 юли 2019 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама