Били Боб Торнтън разкри причината да не e все още с Анджелина

15:20, 14 юни 18 / Любопитно 25 1368 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американският актьор и сценарист Били Боб Торнтън говори откровено за провала на брака си с Анджелина Джоли. Той заяви, че това наистина е бил страхотен период от живота му.

"С Анджелина все още сме приятели. Тя е страхотен човек и постигна толкова много. Направи много важни филми за самата нея, независимо от това дали бяха успешни, или не толкова успешни. Респект за това", каза Торнтън пред списание „People“.

Относно раздялата им, той сподели, че има една единствена причина двамата да не са все още заедно.

"Просто водехме различен начин на живот. На Анджелина ѝ харесваше популярността, беше комуникативна, докато аз по-скоро имах агорафобия (фобия от преминаване през обществени места и смесване с тълпи)", заяви Торнтън.

По думите му, медиите са преувеличавали за особеностите около връзка им.

"Не беше толкова откачено, колкото хората го изкарваха. Повечето неща, които пишеха за нас, бяха преувеличени", сподели 62-годишният актьор.

Джоли и Торнтън бяха истинска медийна сензация в началото на 21 век.

Двамата се запознават на снимачната площадка на "Контролна кула", където Анджелина е в ролята на младата му съпруга. Въпреки че по това време Торнтън е сгоден, двамата започват връзка. Той е по-голям от нея с 20 години.

Те дори носеха малки контейнерчета с няколко капки от кръвта на другия на вратовете си. Според Торнтън това не е било толкова фрапиращо.

"Просто убодохме пръстите си с молив. Решихме да носим огърлиците, когато сме далеч един от друг. Беше толкова просто, а медиите преувеличиха всичко", смята актьорът.

Не за първи път Били Боб Торнтън говори откровено за брака си с Анджелина Джоли.

През 2016 г., когато актрисата се раздели с Брад Пит, Торнтън заяви, че никога не се е смятал за достатъчно добър за нея.

"След толкова години в Холивуд, все още се чувствам неудобно сред богатите и известните", каза тогава актьорът.

Към днешна дата Торнтън е женен за Кони Англанд, от която има 13-годишна дъщеря Бела.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама