Слухът, който разгневи кралица Елизабет II

13:20, 24 юли 18 / Свят 25 540 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Докато се радва на заслужената почивка в замъка Балморал в Шотландия, кралица Елизабет II се наложи да се изправи пред ужасен слух. Той се отнася до съпруга й, принц Филип.

На 20-ти юли кралската двойка застана в центъра на ужасен слух, който се разпространи с голяма скорост. Всъщност, херцогът на Единбург беше обявен за мъртъв от няколко интернет потребители, както съобщава британския таблоид "The Sun".

В гнева си кралицата, която понастоящем се наслаждава на соло ваканция в Балморал, Шотландия, побърза да се обади на съпруга си, за да намери начин да спре клюките. "Те са много, много разстроени", казва източник, близък до семейството. "Не е много приятно да чувате хора от цял свят да коментират вашето здраве или смърт, дори и за някой, който е свикнал да бъде коментиран. Това показва как интернет може да стане неконтролируем. Кралицата е абсолютно разгневена заради това и мисли, че е скандално", добавя още той.

Според същия източник, принц Филип се чувства добре, откакто през април претърпя хирургическа интервенция. Един месец по-късно, на 19-ти май, той се появи в добро здраве на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл.

"Освен това кралица Елизабет II никога нямаше да го остави сам, ако наистина беше болен. Всъщност не само не е болен, но е в добра форма и се възстановява добре от операцията на ханша. Това му дава нов живот и се надява да живее до 100 години като майката на кралицата!", заявява още източникът.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама