Мелания Тръмп ще промотира кампанията си "Бъди най-добър"

17:40, 24 юли 18 / Свят 25 292 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп ще направи първата си визита, за да промотира кампанията си "Бъди най-добър" в подкрепа на децата, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Тя планира да промотира кампанията си в Тенеси, по време на посещението си в детската болница "Монроу Карел младши" в университета Вандербилт в Нашвил.

Това ще е първото й посещение, което хвърля светлина върху инициативата. Мелания ще участва в обсъждания за бебета, които по рождение са пристрастени към наркотиците, ще посети неонатално интензивно отделение и ще се срещне с пациенти.

Тя представи кампанията си през месец май в Белия дом, като заяви, че ще съсредоточи усилията си в три области, свързани с подрастващите - физическото здраве, социалните медии и злоупотребата с опиоиди.

Мелания Тръмп сподели, че е притеснена, че децата днес са по-малко подготвени да управляват емоциите си и често прибягват до пристрастяващо или разрушително поведение, като например пристрастяване към дрога или тормоз над други деца. Тя последва примера на предишните първи дами Лора Буш и Мишел Обама, които лансираха кампании съответно срещу неграмотността и затлъстяването при подрастващите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама