Принц Хари забранил на Меган да носи панталони, докато са на визита в Австралия

17:15, 24 юли 18 / Любопитно 25 390 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл обича да носи панталони и костюми по време на официалните си изяви. Но при посещението й в Австралия може да се наложи да забрави за тях.

Източник е споделил за "Дейли мейл", че принц Хари е "поговорил" със съпругата си, след като тя си поръчала няколко дизайнерски костюма за посещението им в Австралия през октомври, включително и смокинг.

Въпреки, че Меган спечели одобрението на модните критици с този стил, той не е смятан за типичен в кралските среди и не се толерирал от краските стилисти, които искали да се придържат към традиционните облекла.

Хари, който придружил съпругата си на няколко срещи с дизайнери, категорично отказал покупката на черен смокинг, който Меган била избрала за една от публичните им прояви.

"Казаха на Меган, че трябва да спре да се облича като холивудска звезда и да започне да носи дрехи, подходящи за кралска особа. Меган хареса костюм - смокинг, но Хари беше категоричен, че не е достатъчно традиционно", разказва дизайнер, посетил двореца Кенсингтън.

Това не било първи път, в който от двореца правят забележка на херцогинята за облеклото й. Наскоро стилистката на кралица Елизабет II уведомила Меган, че Нейно величество ще носи шапка на предстоящо събитие и от нея се очаква да направи същото. Маркъл обаче не изпълнила нареждането и отишла без шапка.

"От както е с Хари, Меган направи много компромиси. Принц Чарлс дори и дал прякор - "волфрам" заради твърдостта й. Учудващо е, че сега тя е в ролята на бунтовник, а не съпругът й, както обикновено", споделят близки до кралското семейство.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама