Хитови звезди атакуват Варна с One love tour

15:26, 24 юли 18 / Любопитно 25 705 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Истинска навалица от звезди и родни випове се очаква тази събота във Варна. Причината е повече от ясна – хитовият фестивал  One Love Tour ще окупира Морската градина на 28 юли. Още от 10 сутринта започва музикалната прогрaма, която включва детски куклен театър, алея на занаятите и култовите дуели от шоуто “Фермата”. 
Всъщност арената за битки на хитовото шоу се превърна в най - голямото забавление за малки и големи във всички градове досега. Желаещите да изпробват игрите са стотици, а интересът към състезанията е огромен. Това доказва само едно, че Фермата е предпочитаното риалити шоу на България.
Кулминацията на One Love Tour е големият вечерен концерт. Именно тогава на сцената ще избухнат едни от най-големите звезди на България и Македония. За първи път, след края на “Гласът на България” ще се съберат Графа и Pavell&Venci Venc’. Култовите музиканти не крият, че нямат търпение да избухнат заедно във Варна. На сцената с тях ще бъдат още Деси Добрева, Слаткаристика и Next time. Специално за концерта във Морската градина, организаторите са поканили за гост изпълнители Теди Кацарова и Дичо.
Очаква се в събота, хиляди хора, от всички възрасти, да се съберат във Варна, за да изпитат емоцията One Love Tour. Припомняме, че миналата седмица в Банско пяха заедно близо 5000 души на централния площад.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама